Taal

  • English
  • Nederlands

Voordelen

 Tot 10 keer sneller ontwikkelen

 Eenvoudig aanpasbaar

 Uitstekende bewaking van het systeem

 Inzicht in procesinformatie
 

Jan-Peter Klijn

Momenteel ben ik werkzaam als IT-Manager bij Royal Sens Nederland. Jarenlange ervaring en specialisatie in het maken van etiketten maakt ons tot wie we vandaag de dag zijn. Een hightech-productiebedrijf dat dagelijks miljoenen etiketten produceert op twee verschillende locaties in Nederland. Met bijna 250 werknemers en de productie van deze miljoenen etiketten per dag is het automatiseren van processen onvermijdelijk. “Ik ben ervan overtuigd dat herhalende handelingen altijd geautomatiseerd dienen te worden”. Om dit te realiseren maak ik gebruik van Processo. Processo verzorgt een groot deel van de communicatie tussen ons en de leverancier, onze interne communicatie, maar ook vooral communicatie tussen ons en de klant. Het betreft dan altijd een herhalende handeling.

Processo biedt mij op veel vlakken aanzienlijk meer mogelijkheden dan vergelijkende software. Zo is de omgang met databases In Processo een stuk beter geregeld. Ook is de logging in de database van Processo, in plaats van met log files zoals vergelijkende software dit doet, echt een hele verbetering. Daarnaast is de versioning van workflows in Processo een zeer gebruiksvriendelijke optie. Hierdoor ben je namelijk altijd in staat om je gewijzigde proces weer naar een vorige versie te zetten, wanneer je wijziging toch geen toegevoegde waarde heeft. Tot slot is de mogelijkheid om twee of meer Processo servers te draaien en die door middel van de bijgeleverde Postoffice met elkaar te laten communiceren een zeer groot voordeel van Processo.

Het aanmaken van een flow in Processo is redelijk simpel. Je hoeft geen enkele programmeercode te schrijven, waardoor voorkennis van een programmeertaal niet nodig is. Het is dus een zeer krachtige tool om Processen te automatiseren, ook als je geen IT achtergrond hebt.

Processo heeft op plekken in onze organisatie veel werk bespaard en het gebruik van Processo levert ons direct een FTE per jaar op, als het al niet meer is. Daarnaast heeft Processo ervoor gezorgd dat het aantal handwerkfouten drastisch is afgenomen. Dit komt de kwaliteit, die bij ons hoog in het vaandel staat, zeer ten goede.

 

Jan-Peter Klijn

IT-Manager bij Royal Sens Nederland