Taal

  • English
  • Nederlands

Voordelen

 Tot 10 keer sneller ontwikkelen

 Eenvoudig aanpasbaar

 Uitstekende bewaking van het systeem

 Inzicht in procesinformatie

 

Efficiëntie en snelheid zijn vandaag de dag voor elke onderneming van onmisbare waarde. Sneller en beter zijn dan je concurrenten, steeds dat stapje voor lopen. Het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen, zodat u onnodige kosten kunt vermijden, is hierin een essentiële stap.

Nu is het probleem dat het automatiseren van bedrijfsprocessen een duur en ingewikkeld proces is. U kent uw bedrijfsprocessen door en door, maar kunt niet programmeren, terwijl uw ingehuurde expert wel kan programmeren, maar uw bedrijfsprocessen weer niet van buiten kent.  Daar komt ook nog bij dat het inhuren van een expert op dit gebied erg in de kosten loopt. Dit is spijtig, want uw doel was juist om een hoop kosten te besparen.

Is het niet veel gemakkelijker wanneer u zelf uw bedrijfsprocessen kunt automatiseren. Dit alles zonder de tussenkomst van deze dure expert.  Met dit uitgangspunt begonnen we 7 jaar geleden met de ontwikkeling van Processo. Een super eenvoudige en handige softwaretool waarmee u zelf uw bedrijfsprocessen kunt automatiseren, zonder het gebruik van een enkele programmeercode.

 

Processo biedt u de volgende voordelen:

Processo biedt u de volgende voordelen:

Processo zorgt ervoor dat u niet zelf programmeert in een programmeertaal, maar door middel van voorgeprogrammeerde bouwstenen steeds stukjes programmeertaal schrijft. U heeft dus geen enkele kennis van deze programmeertaal nodig. Hierdoor kunt u zelf eenvoudig en snel programmeren.

U kunt ervoor kiezen om een email of melding te ontvangen wanneer er een fout detectie plaatsvindt. Zo bent u altijd direct op de hoogte wanneer er een fout optreedt in één van de geautomatiseerde processen.

Met Processo betaalt u alleen voor wat u nodig heeft. Hierdoor blijft Processo zo goedkoop mogelijk. De standaard software is uit te breiden met een tal van modules welke veel meer functionaliteiten bieden dan vergelijkende software. Bent u benieuwd naar een vergelijking met andere leveranciers? Neem dan gerust contact met ons op.

U kunt flows activeren, creëren en beheren op een digitaal tekenbord, door middel van het leggen van bouwstenen. Alle, door u geprogrammeerde flows, worden opgeslagen in één centrale database. Een back-up van deze database is voldoende om al uw flows veilig te stellen.

Aangezien uw omgeving en bedrijf constant aan verandering onderhevig zijn, moeten geautomatiseerde processen constant worden aangepast. Met Processo kunt u dit eenvoudig zelf regelen.

Het documenteren van automatisering scripts is met Processo verleden tijd. Alle, door u geprogrammeerde flows, staan in een overzichtelijke lijst, zodat u altijd direct inzicht heeft in het aantal actieve flows, uit welke bouwstenen ze zijn opgebouwd en de route van de flow. De definitie van de flow is direct de documentatie.

Processo zorgt ervoor dat uw processen constant overzichtelijk en direct inzichtelijk zijn. Wanneer er een collega uitvalt wegens ziekte of vakantie is het geautomatiseerde proces voor een vervanger via Processo eenvoudig te begrijpen.

Processo is zeer gemakkelijk in het gebruik en voorzien van een uitgebreide handleiding. Daarnaast is op elk scherm een help-button te vinden, waarmee wij de gebruiksvriendelijkheid hebben weten te optimaliseren.

Door het gebruik van bouwstenen en de automatische foutdetectie van Processo is uw proces veel minder foutgevoelig dan wanneer een script met de hand moet worden geschreven.

Er wordt tegenwoordig veel gebruik gemaakt van Add-ons. Hierdoor kunt u ervoor kiezen om alleen die Add-ons aan te schaffen, die op u van toepassing is. Dit maakt van Processo een betaalbare en geheel op uw wensen aangesloten tool.

Door het gebruik van Processo is het niet meer nodig om dure programmeurs in te huren; u kunt deze taken vanaf nu eenvoudig zelf uitvoeren.

U hoeft geen tijd meer te besteden aan het controleren van uitkomsten en resultaten; dit doet Processo voor u ontvangt direct een melding wanneer er een fout is gedetecteerd.

Het aanpassen van scripts verloopt eenvoudig en vele male sneller, omdat u simpelweg de bouwstenen kunt veranderen.

Het automatiseren gaat 10x sneller en dit bespaart u natuurlijk veel geld.